Daruiesc ziua mea pentru un nou proiect de suport emotional prin metoda Sandwork Expresiv

 

Iulia Feordeanu Asociaţia Sol Mentis

26.5% Complete
1,060 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 18 iulie împlinesc 35 de ani. Această vârstă este considerată de unii psihologi (începând cu Carl Gustav Jung) că marcând trecerea către a doua jumătate a vieţii şi că deschizând drumul către definirea propriei identităţi. Se spune că este vârsta în jurul căreia devenim mai preocupaţi de spiritualitate, de căutarea unui sens al vieţii, vârsta la care totul începe să se schimbe din temelii…

Din 2012 sunt implicată în proiecte de voluntariat şi m-am îndrăgostit de metoda Sandwork expresiv, o metodă care are potenţialul de a schimba vieţi. Mie sigur mi-a schimbat viaţa. În ultimele 8 luni, am organizat patru asemenea proiecte în Bucureşti şi la Campina, prin intermediul Asociaţiei Sol Mentis. Am întâlnit oameni minunaţi, voluntari, la fel ca şi mine, oameni care au un surplus de disponibilitate şi dăruire din care pot oferi şi altora, încât să ne putem transforma împreună (în bine!).

Sunt foarte norocoasă să am tot ce am nevoie, ba chiar şi ceva în plus, astfel că vreau să îmi dăruiesc ziua de naştere, aceasta magică vârsta de trecere către a doua jumătate a vieţii, în favoarea copiilor asistaţi social din sectorul 6 al Bucureştiului.

Cu ajutorul “cadourilor” voastre vom putea să cumpărăm tot ceea ce este necesar pentru o colecţie completă pentru un nou proiect Sandwork de care vor beneficia 40 de copii (lădiţe de plastic albastre 40cm/60cm/10 cm; nisip; 30 de cutii de depozitare pentru jucăriile în miniatură; jucării în miniatură: tot ce există în natură, de la pietre şi plantepana la animale, maşini, oameni, figurine religioase şi mitologice, etc).

Cel mai frumos cadou pentru această vârstă ar fi pentru mine să mă ajutaţi să strâng suma de 4000 RON, suma necesară pentru achiziţionarea unei colecţii complete!

Voluntarii vor fi instruți gratuit de către formatorii Asociaţiei Internaţionale de Sandwork Expresiv si ai Asociaţiei Sol Mentis şi vor contribui cu câte o oră săptămânal timp de 6 luni, la acest proiect care are darul de a schimba vieţi, redând copiilor accesul la propriile resure de adaptare.

Tot ce aveţi de făcut este să donaţi online pentru susţinerea acestui proiect: Sandwork expresiv. 

Vă mulţumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Din dragoste pentru copii si cu convingerea  ca numai o educatie de calitate ne poate schimba, ne-am ales ca misiune indemnul lui Gandhi: ”Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”

Sandwork expresiv este o metoda transculturala de sprijin psihologic bazata pe imagini si cu caracter nonverbal. Scopul sau este de a ajuta copiii si adultii sa isi activeze un proces de autoreglare psihologica recurgand la propriul lor potential creativ.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

************ private

50 RON
18 Jul 2014

************ private

75 RON
14 Jul 2014

************ private

150 RON
11 Jul 2014

************ private

150 RON
Te pup!
08 Jul 2014

************ private

100 RON
04 Jul 2014

************ private

105 RON
Mult succes Iulia :)
04 Jul 2014

************ private

100 RON
04 Jul 2014

************ private

100 RON
02 Jul 2014

************ private

30 RON
Success si La multi ani!
01 Jul 2014

************ private

100 RON
La multi ani!
27 Jun 2014

************ private

100 RON
17 Jun 2014
Iulia Feordeanu : Asociaţia Sol Mentis
Daruiesc ziua mea pentru un nou proiect de suport emotional prin metoda Sandwork Expresiv